BLOG

22.07.2014

Vrijeme je da nagradimo vjernost

Ne postoji mnogo naselja, kampova i hotela koji, poput Pine Beach naselja, imaju više od 50% gostiju koji im se uzastopno vraćaju. Ovaj jedinstveni koncept orijentiran na prirodu svake godine ima sve više obožavatelja stoga je pravovremena rezervacija od iznimne važnosti ukoliko želite svoj ljetni odmor provesti s nama, pogotovo u samom srcu sezone.
Nakon renoviranja objekata poput sanitarnih blokova i obnove bungalova te unaprijeđenja usluge ulaganjima u nove aktivnosti što je dovelo do porasta zadovoljstva uslugom, odlučili smo kako je vrijeme da nagradimo i vjernost.
Obzirom da je naselje prošlo kroz proces rebrandinga odnosno promjene imena koje se počelo koristit u sezoni 2011. godine, Program vjernosti se temelji na broju direktnih rezervacija od 2011. godine nadalje. Pojam direktna rezervacija se odnosi na rezervaciju koja je napravljena preko službenih Pine Beach komunikacijskih kanala – telefon, email ili online booking. Ako ste agencijski gost, sigurno se pitate zašto vaše rezervacije nisu dijelom Pine Beach Programa vjernosti. Bez brige, niste isključeni :) Kako bismo poštivali poslovne odnose s agencijama i njihov odnos s gostima koji svoje rezervacije rade preko agencija, vjerujemo kako agencijski klijenti koriste benefite agencijskih programa vjernosti. No, vratimo se našem, Pine Beach Programu vjernosti.  
Četiri su kategorije odnosno razine vjernosti – Welcome!, Pine Beach Friend, Pine Beach Story Teller i Pine Beach Ambassador. Kao što možete vidjeti, kategorije se temelje na broju direktnih rezervacija od 2011. godine nadalje. Unutar svake kategorije postoje pokloni te posebne ponude i pogodnosti. Važno je napomenuti kako su posebne ponude i pogodnosti kumulativne što znači da kategorija Pine Beach Friend uključuje i sve pogodnosti Welcome! kategorije odnosno da kategorija Pine Beach Story Teller uključuje sve pogodnosti Friend razine. Slijedom toga, i Ambassador kategorija uključuje sve pogodnosti Story Teller razine.
Ono što se gostima ipak najviše sviđa je mogućnost da svoj odmor za sljedeću godinu rezerviraju po ovogodišnjim cijenama i to u kućici koju oni izaberu ili da u lipnju ili rujnu borave u kućici s pogledom na more bez dodatne nadoplate. Naši Ambasadori ostvaruju dodatnih -5% popusta na cjelokupni iznos rezervacije pri čemu mogu odabrati kućicu u kojoj žele boraviti, a plaćanje unaprijed nije potrebno.
Pssst! Svi dobivaju i super paket dobrodošlice sa sjemenom bora, zemljom i malom teglicom pa možete posaditi svoj bor i promatrati ga kako raste. Pogledajte video na našoj Facebook fan stranici https://www.facebook.com/PineBeachPakostane.
Zar nije super biti dijelom Pine Beach programa vjernosti? :)

Vrijeme je da nagradimo vjernost

Pine Beach Team

USLUGE