BLOG

19.01.2016

Prednosti planiranja ljetovanja upravo sada

Zašto započeti planiranje Vašeg ljetovanja upravo sada?! - Prednosti su višestruke.
Vrijeme. -  Danas, u moderno doba kada smo svi u stisci s vremenom, kad žurimo na putu od kuće do posla, na sastanak, po djecu u škole, vrtiće, razne aktivnosti, jednostavno nemamo vremena za obične stvari. Ali, ako već danas počnemo s planiranjem budućnosti, planiranjem ljetovanja sa obitelji za sljedeću godinu, već smo puno učinili i svakako ga nećemo propustiti jer nam je bila izlika kako nismo imali dovoljno vremena.  Sada je vrijeme da dobro razmislite kada ići na godišnji odmor.

Prednosti planiranja ljetovanja upravo sada Prednosti planiranja ljetovanja upravo sada Prednosti planiranja ljetovanja upravo sada

Štednja. - Osim vremena, ključan faktor pri planiranju je i novac, te je štednja naš drugi razlog ranijih priprema za ljetovanje. Osim što možete ostvariti razne popuste prilikom ranog bookinga ujedno možete sa strane ostavljati određeni iznos novca koji će Vam kasnije dobro doći.

Bez stresa. - Jeste li se našli u situaciji da imate još nekoliko dana do početka godišnjeg odmora, a još uvijek niste rezervirali svoj smještaj? I što je najgore sve je bookirano? Ljuti ste, razočarani i ne znate što dalje? Izbjegnite stres te se unaprijed pripremite. Osigurajte svoje mjesto na našoj predivnoj pješčanoj plaži daleko od stresa svakodnevnice. Za sve informacije tu smo za Vas, možete nas kontaktirati preko web stranice, mailom ili telefonom. Naše stručno osoblje javit će Vam se u najkraćem roku.

Organizacija. - Razradite unaprijed plan kako ćete doći do nas. Ako putujete avionom ili autobusom vodite računa da uskladite termine polaska i dolaska sa datumom prijave u Pine Beach. Ne zaboravite da prilikom rezervacije također možete i u određeno vrijeme naručiti taxi prijevoz do nas. Na službenim stranicama turističke zajednice Pakoštane pratite događanja u mjestu i okolici te Vam svakako za slobodno vrijeme preporučamo posjete gradovima Zadru i Šibeniku.  Za one avanturističkog duha predlažemo posjet prirodnim ljepotama koje pruža Hrvatska, a nalaze se u neposrednoj blizini Pine Beach-a, otočni arhipelag Kornati, Vransko jezero, Plitvička jezera ili NP Krka.

USLUGE