BLOG

16.03.2015

Više od aktivnog odmora

Kada ramišljate o godišnjem odmoru, vjerojatno i prijatelje i članove obitelji zamolite da vam preporuče destinaciju koja će vam ponuditi sve, ili bar većinu usluga i sadržaja koji su vam potrebni da u potpunosti uživate u danima odmora koje se iščekivali cijelu godinu.

No budimo iskreni – svaki putnik i turist limitiran je vremenom koje provodi na svom odredištu stoga nije u mogućnosti u cijelosti iskusiti i istražiti sve što neka destinacija nudi. Također, ukoliko putuju s djecom, pronaći i osmisliti dovoljno zabavne i uzbudljive aktivnosti  za roditelje može biti pravi izazov, pogotovo ako morate voziti kroz prometne gužve, pronaći slobodno parkirno mjesto i nositi uokolo svu opremu potrebnu da biste se zabavili :-)

Više od aktivnog odmora Više od aktivnog odmora Više od aktivnog odmora

Mi u Pine Beach naselju vjerujemo u pružanje cjelokupne usluge na jednom mjestu kako bi vaš obiteljski odmor bio opuštajući, a u isto vrijeme aktivan i zabavan. Da, mi želimo da vrijeme na odmoru provedete sa svojom obitelji uživajući u ljetu i bez brige o obrocima, planiranju aktivnosti u kojima može sudjelovati cijela obitelj, parkingu i ostalim stvarima koje vam jednostavno ne dopuštaju da oslobodite svoj um i ugodite si. Ali hej – upravo je to smisao odmora!

Ukoliko ste jedan od sretnika koji je posjetio ili planira posjetiti Pine Beach, spoznat ćete koliko bogat može biti program obiteljskih aktivnosti u jednom naselju. Naši gosti već znaju da, ne samo  da je naš program sporta i animacije bogat, već za sve aktivnosti dajemo i opremu što je, naravno, uključeno u cijenu. Da, dobro ste shvatili – kompletna oprema za sve aktivnosti je uključena u cijenu i ne, ništa drugo ne morate nositi sa sobom. Kada ovo saznaju, reakcija mnogih roditelja je Yeeeeeey!!! jer znaju da im auto neće biti preterpan stvarima i da će putovanje do Pine Beach naselja biti mnogo ugodnije za sve putnike :-)

No, sada je pravi trenutak da kažemo koje usluge sporta i animacije su vam na raspolaganju pa počnimo brojem – njih više od 30. Prilično dobro zar ne? Tijekom dana i uvečer. Još bolje ha? :-)

Da, u Pine Beach naselju možete odabrati aktivnost koja vam najviše odgovara:
• ukoliko preferirate provoditi svoje vrijeme blizu ili u moru, možete se okušati u jedrenju, kajakingu, windsurfingu ili vaterpolu
• ljubitelji plaže će uživati u aqua aerobicu, odbojci na pijesku, nogometu, igrama na plaži i Pine Beach Olimpijskim igrama
• ako ste vješti s rukama, možete igrati tenis, stolni tenis, košarku ili streličarstvo
• gosti koji pronalaze dodatnu motivaciju vježbanjem u grupi mogu sudjelovati u programima aerobica, step aerobica, pilatesa, yoge, keep fit programa, power walkinga, jutarnje tjelovježbe ili plesne škole
• ljubitelji adrenalina mogu testirati svoju snagu u Adventure parku ili na penjačkoj stijeni
• djecu najviše privlači Mini golf te Mini i Dječji Club dok će tinejdžeri vjerojatno poželjeti imati svoje privatno vrijeme i priključiti se programu Sport kluba, Teen kluba ili Teen loungea

Važno je istaknuti da svi, i odrasli i djeca, mogu sudjelovati u svim aktivnostima, a večernji program također prati ovaj koncept stoga imamo animaciju za djecu, ali jednako tako i za odrasle.
U 2014. godini, najveća atrakcija su bili novi sportski tereni koje smo u potpunosti obnovili: 4 nova teniska terena s podlogom od umjetne trave, 3 teniska terena sa super-soft podlogom te novo malonogometno igralište s umjetnom travom su bili veliki hit među gostima. Vrlo smo ponosni da je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske podržalo i prepoznalo ovaj projekt kao važan korak za razvoj ponude jedinstvenih i drugačijih oblika turizma na nacionalnoj razini sa pozitivnim učinkom na lokalnu ruralnu zajednicu.
Osim što entuzijastično promoviramo  aktivan odmor, Pine Beach tim vrlo aktivno podržava sportske grupe i događanja nagrađujući pobjednike stoga vrlo ponosno možemo reći da smo jahali predivne konje s ekipom iz jahačkog kluba Jarun, vježbali na zahtjevnim gimnastičkim karikama sa gimnastičkim klubom Sokol, igrali nogomet sa djecom u Pakoštanima i plesom osvojili podij uz plesni klub H-8.

Više od aktivnog odmora

U 2015. godini također nastavljamo s investicijama i unaprijeđenjima u okviru Mini Cluba i Adventure parka u kojemu će biti postavljen tzv. kontinuirani sigurnosni sustav – to je najmoderniji i najnoviji sigurnosi sustav koji ne samo što pruža potpunu sigurnost našim gostima, što nam je najveći prioritet, već također omogućuje dodatnu fleksibilnost u kretanju jer će svi elementi biti povezani jednom i na jednu sigurnosnu sajlu što znači da će se penjači kretati kroz park mnogo lakše. Naravno, to samo po sebi ne bi bilo interesantno da nema novih elemenata... Ne brinite, ni tu vas nećemo razočarati jednostavno zato što mi to tako radimo! :-)

Budite aktivni i počnite odbrojavati jer ljeto samo što nije tu!

Pine Beach Team

USLUGE