BLOG

24.06.2015

Veliko otvorenje sezone 2015. u novom ruhu

Tjedni, i tjedni  priprema za otvorenje sezone 2015 su iza nas. Sada, na veliku radost svih zaposlenika Pine Beacha, konačno možemo otvoriti vrata i srdačno Vas pozdraviti! Otkrivamo niz novih projekata na kojima smo tijekom posljednjih mjeseci naporno i marljivo radili kako bi Vaš odmor bio što ljepši i ugodniji.

Prije svega dopustite da  ponosno predstavimo naš novoizgrađeni restoran i kuhinju! Na temeljima prijašnjeg podignut je novi, moderniji i opremljeniji restoran  sa  1 270 sjedećih mjesta. U zatvorenom dijelu nalazi se multifunkcionalna dvorana koja služi održavanju raznih seminara i radionica, animacijskog programa, kino večeri, proslava vjenčanja i mnogih drugih zabavnih aktivnosti. Gosti koji su bili ovdje ranijih godina, primijetiti će da smo u potpunosti promijenili i dali jedan novi vizualni identitet našem i Vašem novom restoranu. Samo dio onoga što smo uradili prikazan je na slici, ostale zanimljivosti, za one koji nisu vidjeli i tek očekujemo njihov dolazak, ostaviti ćemo  neotkrivene kako biste sami mogli istraživati!

Veliko otvorenje sezone 2015. u novom ruhu Veliko otvorenje sezone 2015. u novom ruhu Veliko otvorenje sezone 2015. u novom ruhu

Također  trebamo  spomenuti  glavno mjesto radnje, kuhinju! Sada naši  vrsni kuhari pripremaju ukusne obroke mediteranske kuhinje , na novim štednjacima i radnim površinama.

Veliko otvorenje sezone 2015. u novom ruhu Veliko otvorenje sezone 2015. u novom ruhu

Ali to nije sve! Tijekom zime radili smo i na obnovi naših postojećih dvokrevetnih bungalova. Vrijedne ruke  lokalnih majstora vješto su iz dana u dan, malo po malo, izrađivali nove i veće bungalove, koji su  idealan izbor za  obitelji sa malom djecom.
Za Vas smo i ove godine pripremili mnoštvo zabavnih aktivnosti od kajakinga, jedrenja, aerobica i aqua aerobica do košarke, tenisa, streličarstva, vaterpola, odbojke... Za one mirnijeg duha, preporučamo noćne šetnje duž naše obale, čitanje knjige pod krošnjama bora u dubokom hladu ili pak jednostavno izležavanje na ležaljci uz umirujuće šumove mora.

Svakako Vas pozivamo da otkrijete čari samog mjesta Pakoštane, upoznate se sa susretljivim mještanima, njihovom kulturom i običajima kroz razne manifestacije koje će se održavati ovoga ljeta! Spomenuti ćemo samo neke od njih,a to su „Dani Vitezova vranskih“, „Ljetni karneval Pakoštane“ i „Festival klapa Školjka“.
I za kraj želimo Vam dobar tek, puno lijepih uspomena, te veseli i ispunjen boravak u Pine Beachu u Pakoštanama!!!

Vaš Pine Beach Team!

USLUGE