BUNGALOVI

Naši šarmantni bungalovi izrađeni od trske oduševit će Vas svojom jednostavnošću. Njihov vanjski izgled i unutarnje uređenje već na prvi pogled govore da će to biti jedinstveno ljetovanje. Pomno položeni u hladovini borove šume, pružaju utočište u prirodi svima željnima odmora od svakodnevnice modernog života. Unutrašnjost je opremljena krevetima s posteljinom i policama za odjeću, bez električne energije i sanitarija za potpuni ugođaj ljetovanja u prirodi. Jedinstvena konstrukcija naših bungalova omogućuje prirodnu prozračnost za ugodan boravak u vrućim ljetnim danima.

 

Bungalov za dvije osobe

Kapacitet:

Dvokrevetni bungalov prikladan je smještaj za jednu ili dvije odrasle osobe ili djeteta.

U bungalovu se nalaze dva kreveta za jednu osobu uz mogućnost dodavanja dječjeg krevetića za djecu do 2 godine.

Minimalna zauzetost je jedna osoba, a maksimalna zauzetost je tri osobe od kojih je barem jedno malo dijete.
Uz nadoplatu, moguće je rezervirati dvokrevetni bungalov u neposrednoj blizini mora.

Cijena uključuje: smještaj, puni pansion (buffet doručak, ručak, večera + bezalkoholna pića, te točeno vino i pivo tijekom obroka u restoranu), sport (jedrenje, kajak, windsurf, tenis, stolni tenis, košarka, nogomet, odbojka na pijesku, aerobic, aquapark, vaterpolo, badminton, streličarstvo, boćanje, mini gym, mini golf, penjačka stijena/adrenalinski park), animaciju za djecu i odrasle, ležaljke za plažu, parking, WiFi, PDV, boravišnu pristojbu.

Bungalov za tri osobe

Kapacitet:

Trokrevetni bungalov najprikladniji je za obitelji s malom djecom do 12 godina koja ne mogu boraviti u odvojenim bungalovima. U bungalovu se nalazi jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu. Uz to je moguće dodati dječji krevetić za djecu do 2 godine. Minimalna zauzetost je tri osobe, a maksimalna zauzetost je četiri osobe od kojih je barem jedno malo dijete. Uz nadoplatu, moguće je rezervirati trokrevetni bungalov u neposrednoj blizini mora.

Bungalov za pet osoba

Kapacitet:

Bungalov s pet kreveta prikladan je smještaj za obitelji s više članova i malom djecom do 12 godina koja ne mogu boraviti u zasebnom bungalovu. U bungalovu se nalazi jedan bračni krevet koji je pregradom odijeljen od prostora u kojemu su smještena tri kreveta za jednu osobu. Također je moguće dodati dječji krevetić za djecu do 2 godine. Minimalna zauzetost je četiri osobe, a maksimalna zauzetost šest osoba od kojih je barem jedno malo dijete.

RECEPCIJA & SMJEŠTAJ
 • ADVENTURE PARK

  ADVENTURE PARK

 • INFO CENTER

  INFO CENTER

 • LAUNDROMAT

  LAUNDROMAT

 • MASSAGE

  MASSAGE

 • MINI GOLF

  MINI GOLF

 • TABLE TENNIS

  TABLE TENNIS

 • Prijaviti boravak možete od 14:00h na dan dolaska
 • Odjaviti boravak možete do 10:00h na dan odlaska
 • Ulazna recepcija radi: 8:15-19:00h
 • Glavna racepcija radi: 8:00-23:00h

USLUGE

MASAŽA

Opustite se i uživajte

SAZNAJ VIŠE
EKSKURZIJE

Posjetite nacionalne parkove u blizini

SAZNAJ VIŠE
ANIMACIJA

Pridružite nam uz naš vlastiti animacijski program

SAZNAJ VIŠE
BAROVI

Unutar naselja nalaze se dva caffe bara: Mareto i Jedro

SAZNAJ VIŠE
SANITARIJE

Sanitarni blokovi po standardima četiri zvjezdice

SAZNAJ VIŠE