BLOG

30.08.2016

Vaš odmor u Pinebeachu

Na putovanju ste sa svojim prijateljima ili obitelji i stigli ste u Pine Beach. Pitate se što sad?! Kako se zabaviti?! Imamo nekoliko savjeta za vas.

Kamp je odlično mjesto za upoznavanje novih prijatelja. Bilo da ste na plaži ili na jednom od naših barova, uvijek možete susresti nekog novog. Samo naprijed! Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim prijateljima. Ne morate samo sjediti i dosađivati se cijelo ljeto... Trgnite se, osjetite sunce i uživajte u svakom trenutku  u Pine Beach-u.

Vaš odmor u Pinebeachu Vaš odmor u Pinebeachu Vaš odmor u Pinebeachu

Pođite na sat pilatesa. Pilates s elementima yoge odličan je način da zadržite mirnoću, budite strpljiviji i da ostanete u formi. Povedite svoje prijatelje i isprobajte nešto novo.

Vaš odmor u Pinebeachu Vaš odmor u Pinebeachu

Naučite  jedriti. Imamo stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom koje će vas naučiti sve vrste trikova, te kako svaki nalet vjetra pretvoriti u veliku avanturu.

Otiđite na plažu, ali svakako ponesite kremu za sunčanje! Također, ne zaboravite piti puno tekućine. Vrlo je važno kada provodite dugo vremena na suncu da se dovoljno hidratizirate. Za vas smo također pripremili male voćne obroke u kasnim popodnevnim satima, tek toliko da ispunite svoje dnevne potrebe za vitaminima.

Zabavite se u amfiteatru. Svake večeri naš animacijski tim ima zabavni program koji počinje s Mini Diskom za najmlađe i nastavlja se s raznim predstavama, karaokama, smiješnim skečevima...Pregršt zabave za svaki uzrast.

Zaboravite koji je dan u tjednu. Je li ponedjeljak? Ne čekaj, još uvijek je nedjelja. Utorak?  Ma neee, subota je. Zašto se uopće zamarati s danima kada je kod nas uvijek jednako ZABAVNO ! ZABAVNO ! ZABAVNO LJETO !!!

USLUGE