Aktivni odmor - Pakostane, Hrvatska

SPORTOVI

Više od 20 sportskih aktivnosti

Veliki broj sportskih aktivnosti u Pine Beach-u pruža Vam mogućnost da provedete aktivan odmor pun zabave, okušate se u novim sportovima i naučite nove vještine. Za sve to na usluzi su Vam naši sportski instruktori i sva potrebna oprema.

Mini teretana
Ne propustite priliku da ostanete u formi tijekom svojeg ljetovanja. Naša teretana opremljena je osnovnim spravama za vježbanje koje su Vam na raspolaganju uz nadzor naših sportskih instruktora. Naši instruktori uputit će Vas kako pravilno koristiti sprave te Vam na zahtjev sastaviti program vježbanja. Sve to je uključeno u Pine Beach all inclusive ponudu.

Mini Gym

Mini golf
Mini golf u Pine Beachu omiljena je obiteljska aktivnost. Okušajte svoju preciznost na devet različitih terena. Igralište se nalazi u blizini ureda recepcije i glavnog bara. Palice za odrasle i palice za djecu možete zatražiti na recepciji. Na raspolaganju Vam je u svako doba dana. Ljubazno Vas molimo da budete pažljivi prilikom korištenja naših sportskih rekvizita kako bi i drugi gosti imali priliku uživati u našim aktivnostima.

Penjačka stijena i adventure park
Penjačka stijena i Adventure park unutar Pine Beach naselja omiljena su atrakcija našim gostima koji žele probati nešto drugačije i uzbudljivo. Ova aktivnost dostupna je uz prethodno rezerviranje termina na recepciji zbog velikog interesa. Niske elemente parka mogu koristiti i djeca uz prisutnost roditelja. Naši sportski instruktori su tu za Vašu potpunu sigurnost.

Aerobic, Aqua aerobic, Step aerobic, Keep fit, Power workout, Power walking, Stretching, Pilates, Morning gym
Svaki dan osim subotom, u nekoliko termina tijekom dana, imate mogućnost provesti svoje vrijeme u aktivnom odmoru i rekreaciji pod vodstvom naših iskusnih sportskih instruktora. Uživajte opuštajući se u spokojnom mediteranskom ugođaju ili aktivirajte svoje tijelo i vježbajte u moru našeg prekrasnog pješčanog zaljeva.

Tenis
Naših sedam teniskih terena i teniska oprema stoje Vam na raspolaganju tijekom cijelog boravka. Četiri terena za podlogu imaju umjetnu travu, a tri kolor set. Ako Vam je danju prevruće za igru, u Pine Beachu tenis možete igrati i navečer, pod reflektorima. Ukoliko želite par dobrih savjeta kako poboljšati svoju igru, na raspolaganju Vam je trener koji će Vam ponuditi svoje usluge uz nadoplatu.

Stolni tenis
Stolni tenis je omiljena aktivnost u Pine Beachu i prikladna je za sve uzraste. Stolovi se nalaze u blizini recepcije i bara, a rekete možete dobiti na korištenje na recepciji potpuno besplatno. Ljubazno Vas molimo da budete pažljivi prilikom korištenja naših sportskih rekvizita kako bi i drugi gosti imali priliku uživati u našim aktivnostima.

Odbojka na pijesku
Okušajte se u pravom ljetnom sportu na plaži. Na raspolaganju su Vam dva pješčana terena, a lopte možete dobiti na korištenje na recepciji. U popodnevnim satima često organiziramo i turnire - dobra zabava je zajamčena.

Košarka
Veliki teren s dva koša nalazi se u blizini teniskih terena i stoji na raspolaganju našim gostima. Prave ljubitelje košarke ni ljetne vrućine ne mogu spriječiti da odmjere snage ispod obruča. Nakon toga obavezno slijedi barem jedna runda hladnog piva za sve u našem Jedro ili Mareto baru.

Mali nogomet
Teren za mali nogomet nalazi se u blizini naše pješčane plaže. Podloga od umjetne trave zadovoljit će i najzahtjevnije rekreativce. Pokažite svoje umijeće s loptom u dresu Pine Beacha. Očekujemo nogometaše svih uzrasta.

Jedrenje i windsurfing
Korištenje naših jedrilica i windsurf daski je moguće za vrijeme radnog vremena i uz nadzor osoblja, svakim danom osim subote. Jedrenje je jedna od jedinstvenih aktivnosti koju imate priliku isprobati za vrijeme svojeg ljetovanja u Pine Beachu. Kako bi koristili našu opremu potrebno je imati osnovno znanje i iskustvo, a ako niste prije jedrili, instruktor će vam pružiti tečaj uz nadoplatu.

Kajak
Kajaci za jednu osobu te kajaci za dvije osobe su Vam na raspolaganju za vrijeme radnog vremena i uz nadzor našeg osoblja - zaveslajte u paru ili sami. Jednostavno i zabavno - aktivnost za cijelu obitelj. Molimo da se ne udaljavate previše od obale, nosite prsluke te se vratite za vrijeme radnog vremena na obalu.

Vodeni park
Pine Beach vodeni park je igralište u moru za naše najmlađe goste. Sastoji se od nekoliko zrakom punjenih elemenata koji plutaju na vodi i slobodni su za korištenje pod nadzorom naših zaposlenika uz obavezno nošenje prsluka.

Streličarstvo
U blizini naše pješčane plaže nalazi se teren za streličarstvo. Naši gosti mogu uživati u ovom egzotičnom sportu pod nadzorom našeg osoblja. Molimo poštujte pravila ponašanja zbog sigurnosti i koristite pažljivo opremu kako bi i drugi gosti mogli testirati svoju preciznost.

USLUGE